Nog even lekker op vakantie

camping herfstvakantie

Misschien is het tijdens de herfstvakantie de laatste kans om nog even te genieten van de zon, in combinatie met een leuke camping kun je nog genieten en even bijkomen na een drukke zomer. De Leistert is een perfecte camping herfstvakantie, waar voor jong en oud meer dan voldoende is te doen, je kunt natuurlijk logeren in je eigen kampeermiddel maar het huren van een lodge of een luxe bungalow is ook mogelijk. Maak je vakantie zo luxe als je wenst.

camping herfstvakantie

Recreatieteam van het park

Zoek je een camping herfstvakantie waar de kinderen lekker actief kunnen zijn, dan zit je op de Leistert goed. Het recreatieteam zorgt ervoor dat je kinderen iedere dag worden vermaakt met leuke en spannend activiteiten, maar wil je een dagje zelf het park verkennen is dit ook een optie met de kinderen. Binnen en buiten zijn er verschillende speeltuinen en sportvelden, een strand met een meer waar je kunt zwemmen en twee geweldige zwembaden waar je jezelf uren kunt vermaken.

Supermarkt en restaurants

Ben je lekker met je gezin op vakantie dan wil je ook tot rust komen, je kunt kiezen om je boodschappen te halen in de supermarkt en in je verblijf te koken. Maar een dagje in een van de restaurants eten, of in de snackbar een lekkere snack halen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Op deze manier heb je echt het idee dat je vakantie hebten even geen verplichtingen aan je hoofd. In de overdekte plaza vind je de restaurants en de snackbar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *